G. Vivien

"Vikit egy kedves ismerősöm ajánlotta, amikor úgy éreztem, hogy valamiért, valahol és valahogyan megrekedt az életem.Most már több hónapja dolgozunk együtt, és nagyon élvezem a Vele való közös munkát! Sok minden változott azóta az életemben, és elindult valami bennem, amihez Ő kellett. Ahogy telik az idő, egyre több területen veszem észre magamon a pozitív változásokat.Tökéletesen személyre szabottan dolgozunk együtt, így határozottan érződik a munkánk gyümölcse. Mindenkinek, illetve bárkinek nyugodt szívvel és szeretettel tudom Őt ajánlani!"

Vivien

B. Adrián

"Vikit egy felkészült és lelkiismeretes coachnak ismertem meg, aki egyénre szabott, professzionàlis szolgàltatàst nyújt. A szakmai felkészültségén felül Viki fejlett intuiciòval rendelkezik, mellyel segít a pàciensnek felismernie a problémàinak a gyökerét, tartòs pozitív vàltozàst hozva az adott életterületen. Ami még kifejezetten tetszett, hogy a személyes konzultàciòk között is gyakran érdeklődik az ügyfél hogyléte felől, folyamatos segítséget és tàmaszt nyújtva neki céljai elérésében."
 
Adrián
 

S. Kriszta

"Vikivel másfél éve találkoztam, amikor össze-vissza kacskaringózó folyóként kerestem helyemet az életben. A tôle kapott igazságok és felismerések folyamatosan körbevettek és terelgettek, szilárd alapot adtak, mint a folyó partjai. 

Mostanra a folyó megtalálta saját útját, sodrása mutatja az irányt, a kirakott felesleges hordalékok irányt adnak sodrásának, kanyarulatainak. De csodálatos folyamszabályozó mérnökének örökké hálás marad."

Kriszta

Sz. Beatrix

"Viki foglalkozásai egyszerűen feltöltenek. Minden alkalommal tanulok valami újat magamról és van egy mélyebb felismerésem saját működésemmel kapcsolatosan. Viki értő figyelemmel van jelen, lénye nyugalmat, bizalmat, biztonságot teremt, és személyre szabottan készül az alkalmakra. Jobbnál jobb kreatív feladatokkal, témákkal segíti a közös munkát, melyek egyéni fejlődésem szempontjából fontosak. Viki tudása hiteles, mindig felkészült és nagyon jó érzékkel tapint rá akár tudatos, akár tudattalan igényeimre, nyitott, ezért könnyű vele egy nyelvet beszélni, ami hatékonnyá, játékossá teszi az együtt dolgozást. Szívből ajánlom."

T. Orsi

"Minden találkozáskor azt érzem, hogy van egy JÁTSZÓTÁRSAM. Segít, támogat és játszani hív.... nyújtja a kezét, de ennél többet ad...egy biztonságos, szeretettel teli teret, ahol ÖNMAGAM lehetek. Tanít, hogy ne vegyem olyan komolyan...és én szép lassan megtanulom. Rácsodálkozunk egymásra...és felnevetünk. És ebben a felnevetésben feloldódás van, és a feloldódás teret enged a szeretetnek....bennem, bennünk."

K. Annamária

"Viki nagyon sokat segített az inspirációkban. Remek ötletei vannak, és mindenre tud egy választ, de akár kettőt is. ? Ha kell, akkor coachként vagy csak nőtársként, de akár marketingesként is szerepet vállal a foglalkozásokon!"

B. Réka

"Jó hangulatban telnek a találkozók, amiket mindig nagyon várok, mert felszabadítóan hatnak rám. Egyáltalán nincs "rendelő" érzése az embernek... Megvalósítható megoldásokat tudunk megbeszélni. Viktória a legpozitívabb ember, akivel valaha találkoztam, aki nem csak tanítja, hanem csinálja is... Igazi példakép, aki által elhiszi az ember, hogy képes megcsinálni magát."

M. Jaroslava

"Szeretnék köszönetet mondani Viktóriának. Már az első foglalkozás elején bizalmat éreztem iránta. A kötetlen beszélgetések során szabadon tudtam beszélni az érzéseimről és a szorongásaimról. Kérdéseim feldolgozásával bennem születtek meg a válaszok. Segített átlépni egy mentális akadályt és feloldani az érzelmi káoszt. Segített, hogy kijussak a válságból, és magabiztosan tegyem meg a következő lépést az életemben."

T. Zsolt

"Nehéz élethelyzetben fordultam Viktóriához. 50 éves vagyok. A munkahelyemen a dolgok nem úgy alakultak, ahogy elterveztem. A családi életem iss megfeneklett.  Amióta együtt dolgozunk, új távlatok nyíltak, látok lehetőséget az újrakezdésre. Lendületet kaptam tőle, szívesen ajánlom őt!"

Zsolt

A Lélekerősítőről:

T. Orsi

 "Kezdéskor...egy kis kört zártunk, egy bizalmi kört - ismeretlenül. Egymásnak és magunknak mondtunk ki titkokat. Rajzoltunk is, hogy láthatóvá tegyük a láthatatlant. Végig biztonságban voltunk, éreztem, Viki vigyázott ránk és az álmainkra."

Sz. Bea

"Jó volt nagyon, intenzív, látszik, hogy Viki sokat készült rá. Nagy szeretettel vett körül mindőnket. Sokat tanultam megint."

Bea

M. Heni

"A workshopon hangulatos, családi környezetben tanulhattam magamról és a saját működésemről, amiben rengeteg játékos feladat és csoportos téma-megbeszélés is segített. Mindeközben azt is megtudhattam, hogy az átléphetetlennek tűnő problémák nem is olyan egyediek, mint ahogy azt gondoltaam, és még kevésbé "átléphetetlenek".

Heni

A Proaktivitás tréningről:

Gergő

 "Jó hangulatban, kötetlen módon folyt a tréning. Viktóriának sikerült engem motiválttá tennie, hogy tudatosan foglalkozzak a jövőmmel, a szabadidőmben fejlesszem magam, hogy a tudásomat bővítsem és az álmaimat elérjem, megvalósítsam."

V. István

"Eszembe jutott párszor több motivációs könyv, amit olvastam...például a Motiváció minden napra. Amit hallottam, az egybecsengett velük. Hasznos volt nekem a tréning, sok gyakorlati tanácsot kaptam. "

A Mindfulness workshopról:

Anita

 "A gellérthegyi mindfulness eseményt meglátva azért csillant fel a szemem, mert régóta küzdök azzal a problémával, hogy rendkívül könnyen kalandoznak el a gondolataim, és újra és újra azt tapasztalom, hogy nem vagyok jelen a pillanatban, hol a múlton, hol a jövőn merengek, vagy egyszerűen csak teret engedek az éppen bekúszó gondolatoknak. Ezzel szemben tudom jól, hogy amikor viszont teljesen át tudom adni magam a pillanatnak, egészen más minőségű időt töltök el, bárhol is vagyok. A Vikivel való közös gyakorlás előtt is próbáltam ugyan „rászorítani” magam a jelen pillanatban maradásra, de ennek egy-egy technikáját Ő tanította meg nekem, amelyet azóta is gyakorlok, amint észlelem, hogy feleslegesen elkalandoztam a jelenből. Fokozatosan vezetett rá a helyes módszerre, így az emelkedőn felfelé vezető, majd az onnan lefelé vezető út közötti minőségi különbséget is azonnal megtapasztalhattam. A különleges fa alatti beszélgetés jótékony energiája is szinte tapintható volt, Viki személyisége és intuitív figyelme pedig csak még inkább segítettek az ellazulásban, és a ráhangolódásban. Végül „csak” hab a tortán, hogy a programról való hazaút során olyan felismerésben volt részem, mai miatt azóta is nagyon örülök, hogy azon a napon éppen a gellérthegyi mindfulness volt a legjobb dolgom...."

Edit

"Vikivel először úgy találkoztam, hogy Facebook feldobta az általa meghirdetett eseményt. Egy ideje már foglalkozom önfejlesztéssel és sok jót hallottam a mindfulness-ről, ezért úgy gondoltam, kipróbálom, valójában mit is takar. 
Viki az első perctől nagyon kedves volt, elmagyarázta, hogy fog zajlani a foglalkozás és mire figyeljek. A Gellérthegyen fölfelé sétálva olyan dolgokat tapasztaltam meg, amikre nem is számítottam. Ezek mindig ott voltak, de eddig nem vettem őket észre, a befelé figyelés viszont teljesen új megvilágításba helyezte őket. A foglalkozás többi részén megtapasztaltam, hogy Viki nagyon jó szakember, türelmes és bármiről nyíltan lehet beszélni vele. A tanácsainak és rávezető gondolatainak hála sok minden magyarázatot nyert a múltammal és a személyiségemmel kapcsolatban. Mikor lefelé tartottunk a hegyről, már jóval felszabadultabb voltam és élesebben rajzolódott ki bennem a kép a jövőmet illetően. Mondanom sem kell, hogy nem ez volt az utolsó találkozásunk. 
Mindenkinek jó szívvel ajánlom Vikit és a „Mindfulness a Gellérthegyen” eseményt, mert biztos vagyok benne, hogy általa hasonló jó élményeket fognak szerezni."