Lélekerősítő Workshop nemcsak Nőknek

Időpontok:  2016.09.04., 10.09., 11.06., 12.11., 01.15., 02.12., 03.12., 04.09., 05.14., 06.11. - 10.00-16.00-ig
Helyszín: Asram Jóga és Meditációs Központ  - 1136 Budapest, Tátra u. 5./B
                     Magnet Közösségi Ház  - 1062 Budapest, Andrássy út 98.
 
A Lélekerősítő Workshop Nőknek egy foglalkozássorozat. Havonta egy vasárnap dolgozzuk fel a következő témákat: gyökereink, növekedés, belső változások, intuíciók, ősi mesék és dalok, érzelmek megélése, sebek begyógyítása, odaadás, megbocsátás, elfogadás. Megtanulunk tudatosodni, meditálni, nemet mondani, kedveskedni, alkotó életet élni, szívből élni. A csoport 4-6 résztvevővel működik, A workshopok egymásra épülnek, 10 hónapig dolgozunk együtt. Bármikor bekapcsolódhatsz.
Részvételi díj: 15.000 Ft / alkalom

Regisztráció:
Abért Viktória tréner
viktoria.abert@haromplatanprojekt.hu
06304388065

 
Várlak szeretettel! 🙂
 

A Lélekerősítőről

"Kezdéskor...egy kis kört zártunk, egy bizalmi kört - ismeretlenül. Egymásnak és magunknak mondtunk ki titkokat. Rajzoltunk is, hogy láthatóvá tegyük a láthatatlant. Végig biztonságban voltunk, éreztem, Viki vigyázott ránk és az álmainkra." (T. Orsi)

"Jó volt nagyon, intenzív, látszik, hogy Viki sokat készült rá. Nagy szeretettel vett körül mindőnket. Sokat tanultam megint." (Sz. Bea)

 "A wokshopon hangulatos, családi környezetben tanulhattam magamról és a saját működésemről, amiben rengeteg  játékos feladat és csoportos témamegbeszélés is segített. Mindeközben azt is megtudhattam, hogy az átléphetetlennektűnő problémák az életemben nem is olyan egyediek, mint ahogy azt gondoltam, és még kevésbé "átléphetetlenek". (M. Heni)
 
"Eszembe jutott párszor, mikor egy-két dologról beszéltünk...én ugyan inkább figyeltem, Szabó Pétertől a Motiváció minden napra,  Erőt adó megerősítések...nagyon sok mindennel egybecsengett. " (V. István)
 
 
Mindfulness workshop
 
Időpontok: 2017. április 9., május 7., május 28., június 11., július 9., augusztus 6., szeptember 10.
 
Eljött a csodaidő, mozduljunk ki a természetbe! Sétáljunk fel együtt a Gellérthegyre, s közben gyakoroljuk az éber figyelmet, az összpontosítást és az elengedést! Majd telepedjünk le a fűbe, és tudatosítsuk, mit tapasztaltunk! Beszélgessünk az elakadásokról, s azok feloldásáról! Mindfulness technikákat tanulunk meg és gyakorlunk be, amelyek segítségével elégedettebben és boldogabban éled majd mindennapjaidat.
 
A Mindfulness-ről
"A gellérthegyi mindfulness eseményt meglátva azért csillant fel a szemem, mert régóta küzdök azzal a problémával, hogy rendkívül könnyen kalandoznak el a gondolataim, és újra és újra azt tapasztalom, hogy nem vagyok jelen a pillanatban, hol a múlton, hol a jövőn merengek, vagy egyszerűen csak teret engedek az éppen bekúszó gondolatoknak. Ezzel szemben tudom jól, hogy amikor viszont teljesen át tudom adni magam a pillanatnak, egészen más minőségű időt töltök el, bárhol is vagyok. A Vikivel való közös gyakorlás előtt is próbáltam ugyan „rászorítani” magam a jelen pillanatban maradásra, de ennek egy-egy technikáját Ő tanította meg nekem, amelyet azóta is gyakorlok, amint észlelem, hogy feleslegesen elkalandoztam a jelenből. Fokozatosan vezetett rá a helyes módszerre, így az emelkedőn felfelé vezető, majd az onnan lefelé vezető út közötti minőségi különbséget is azonnal megtapasztalhattam. A különleges fa alatti beszélgetés jótékony energiája is szinte tapintható volt, Viki személyisége és intuitív figyelme pedig csak még inkább segítettek az ellazulásban, és a ráhangolódásban. Végül „csak” hab a tortán, hogy a programról való hazaút során olyan felismerésben volt részem, mai miatt azóta is nagyon örülök, hogy azon a napon éppen a gellérthegyi mindfulness volt a legjobb dolgom...."

(Anita)

"Vikivel először úgy találkoztam, hogy Facebook feldobta az általa meghirdetett eseményt. Egy ideje már foglalkozom önfejlesztéssel és sok jót hallottam a mindfulness-ről, ezért úgy gondoltam, kipróbálom, valójában mit is takar. 
Viki az első perctől nagyon kedves volt, elmagyarázta, hogy fog zajlani a foglalkozás és mire figyeljek. A Gellérthegyen fölfelé sétálva olyan dolgokat tapasztaltam meg, amikre nem is számítottam. Ezek mindig ott voltak, de eddig nem vettem őket észre, a befelé figyelés viszont teljesen új megvilágításba helyezte őket. A foglalkozás többi részén megtapasztaltam, hogy Viki nagyon jó szakember, türelmes és bármiről nyíltan lehet beszélni vele. A tanácsainak és rávezető gondolatainak hála sok minden magyarázatot nyert a múltammal és a személyiségemmel kapcsolatban. Mikor lefelé tartottunk a hegyről, már jóval felszabadultabb voltam és élesebben rajzolódott ki bennem a kép a jövőmet illetően. Mondanom sem kell, hogy nem ez volt az utolsó találkozásunk. 
Mindenkinek jó szívvel ajánlom Vikit és a „Mindfulness a Gellérthegyen” eseményt, mert biztos vagyok benne, hogy általa hasonló jó élményeket fognak szerezni."
(Edit)

 
 Tudatosságfejlesztő workshop leendő anyukáknak
 
Idópontok: 2017. augusztus 27., szeptember 24., október 15., november 12. december 10., január 21., február 18.
                     10.00-12.00
 
Helyszín: Magnet Közösségi Ház  - 1062 Budapest, Andrássy út 98.
 
Váljunk tudatosabbá, mire szülők leszünk! A kisbabák és a gyermekek megfelelő fejlődéséhez és növekedéséhez a teljes jelenlétünkre van szükség. Az éber figyelemben érzékelni tudjuk a gyermek teljes lényét, szükségleteit és belső szépségét.
A szülői hivatás remek lehetőséget kínál a tudatos jelenlét gyakorlásának.