Szeretettel köszöntelek!:)

Abért Viktória vagyok. Van két csodálatos gyermekem, házasságban élek. Mindig törekedtem a széles körű tapasztalatszerzésre: dolgoztam idegenvezetőként, fordítóirodában, szerkesztőként, marketing területen és piackutatóként. Az ELTE Bölcsészkarán diplomáztam, majd a BGF-en PR-szakértő végzettséget szereztem. Trénerképzőt Barlai Róbertnél végeztem, majd a Pro Bona Coaching business coach-képzését végeztem el. Elhivatott és hatékony tanár, tréner és coach vagyok, mindhármat alkotótevékenységként gyakorlom. 16 éve foglalkozom kompetenciafejlesztéssel. 

Az értékeim: tudatosság * tapasztalat * elhivatottság * szemléletformálás * személyre szabott, folyamatosan bővülő eszköztár * saját fejlesztésű gyakorlatok * utánkövetés * hatékonyság.

Keress meg bátran, dolgozzunk együtt! :)

Szili Renáta

Üdvözöllek!:)

Szili Renáta vagyok, Viki egykori diákja. A Három Platán Projektben informatikai- és online marketing szakértőként veszek részt. Az ELTE Természettudományi Karán szereztem kutató diplomát, majd marketing- és reklámügyintéző tanfolyamot végeztem, később informatikai tudást szereztem. Jelenleg az IT területén dolgozok, emellett különböző technikai, grafikai és marketing feladatokat látok el. Precíz vagyok és munkámra igényes. Szeretem a változatos, alkotó munkát és a kihívásokat. Célod eléréséhez segítek neked webes és grafikai területeken.

Keress minket bátran! :)